Fjernhjelp

Forsiden Nyheter Kampanjer Produkter Bransjer Samarbeidspartnere Kurs Kunnskapsdatabase Kontakt oss
Rør og sanitær
 
Cordel fremstår i dag som VVS-bransjens best tilpassede dataløsning. Programvaren er utviklet i tett samarbeid med større og mindre VVS-entreprenører samt NRL. Cordel håndterer hele prosessen i en VVS-bedrift.
 
 
I dag benytter også alle ledende grossister Cordel.

Fokus på kjernefunksjonene

Cordel fokuserer på kjernefunksjonene i en håndverksbedrift og tar utgangspunkt i håndtering av den enkelte ordre, fra forespørsel mottas til data er plassert i regnskapet. Cordel følger den logiske gangen i salgs- og innkjøpsprosessen, og gjenbruk av data er en sentral målsetting. Når et tilbud er akseptert, kan det automatisk overføres til ordre, innkjøpsgrunnlag, plukklister, arbeidsspesifikasjon og fakturering. I Cordel blir også føring av regnskapet betydelig forenklet ved at det oppdateres automatisk og blir et resultat av den løpende drift.

Butikksalg, kredittsalg og håndverk integrert

Butikkfunksjonene i Cordel er spesialtilpasset for faghandel, som ofte driver en kombinasjon av kontantsalg og kredittsalg. Dette innebærer at felles dataregistre, herunder prisbok, kunder, faste avtaler, tilbudspriser, etc., vedlikeholdes ett sted. Dette gjelder for alle bruksområder.

Anbudskalkulasjon Rs-kalk

Kalkulasjon, også kalt Rs-kalk, er en av modulene i Cordel. Cordel kalkulasjon er et samarbeid mellom System Konsult AS og NRL. Modulen inneholder et komplett akkordregister, tarifftillegg, kontoplan, kalkylesammendrag og liknende.

Enkelt, brukervennlig og fleksibelt

Cordel er lettfattelig, logisk og brukervennlig. Betjeningsteknikken og brukerprinsippene er lik i alle funksjoner. Samtidig er systemet svært fleksibelt ved at skjermbilder, utskrifter og beregningsmetoder kan tilpasses individuelle ønsker og behov.
Bransjer meny
 
Nyheter og kampanjer
Cordel Ute
Les mer om Cordel Ute her
 
Informasjon (oppdatert 11/4-16)
EpocketDevincoLexit