Fjernhjelp

Forsiden Nyheter Kampanjer Produkter Bransjer Samarbeidspartnere Kurs Kunnskapsdatabase Kontakt oss
Malere og byggtapetserere
 
Cordel er tilpasset for bedrifter i maler- og byggtapetsererfaget. Kalkulasjonsmodulen er utviklet i samarbeid med MLF og målekontorene.
 
 

Fokus på kjernefunksjonene

Cordel fokuserer på kjernefunksjonene i en håndverksbedrift og tar utgangspunkt i håndtering av den enkelte ordre, fra forespørsel mottas til data er plassert i regnskapet. Systemet følger den logiske gangen i salgs- og innkjøpsprosessen, og gjenbruk av data er en sentral målsetting. Når et tilbud er akseptert, kan det automatisk overføres til ordre, innkjøpsgrunnlag, plukklister, arbeidsspesifikasjon og fakturering. I Cordel blir også føring av regnskapet betydelig forenklet ved at det oppdateres automatisk og blir et resultat av den løpende drift.

Butikksalg, kredittsalg og håndverk integrert

Butikkfunksjonene i Cordel er spesialtilpasset for faghandel, som ofte driver en kombinasjon av kontantsalg og kredittsalg. Dette innebærer at felles dataregistre, herunder prisbok, kunder, faste avtaler, tilbudspriser, etc., vedlikeholdes ett sted. Dette gjelder for alle bruksområder.

Mengdeberegning

Det er utviklet en egen modul for mengdeberegning i Cordel. Denne benyttes på større anlegg, mens man benytter enklere modeller for kalkulasjon på mindre oppdrag. Målekontorene benytter Cordel til sine masseberegninger, og kalkyler utarbeidet her kan enkelt overføres til Cordel hos den enkelte maler.

Enkelt, brukervennlig og fleksibelt

Cordel er lettfattelig, logisk og brukervennlig. Betjeningsteknikken og brukerprinsippene er lik i alle funksjonene. Samtidig er systemet svært fleksibelt ved at skjermbilder, utskrifter og beregningsmetoder kan tilpasses individuelle ønsker og behov.

Bransjer meny
 
Nyheter og kampanjer
Cordel Ute
Les mer om Cordel Ute her
 
Informasjon (oppdatert 11/4-16)
EpocketDevincoLexit