Fjernhjelp

Forsiden Nyheter Kampanjer Produkter Bransjer Samarbeidspartnere Kurs Kunnskapsdatabase Kontakt oss
Elektrobransjen
 
Cordel er et datasystem som bidrar til å forenkle hverdagen din, effektivisere de administrative rutinene og gi bedre kontroll.
 
 

Fokus på kjernefunksjonene

Cordel fokuserer på kjernefunksjonene i en håndverksbedrift og tar utgangspunkt i håndtering av den enkelte ordre, fra forespørsel mottas til data er plassert i regnskapet.

Systemet følger den logiske gangen i salgs– og innkjøpsprosessen, og gjenbruk av data er en sentral målsetting. Når et tilbud er akseptert, kan det automatisk overføres til ordre, innkjøpsgrunnlag, plukklister, arbeidsspesifikasjon og fakturering. I Cordel blir også føring av regnskapet betydelig forenklet ved at det oppdateres automatisk og blir et resultat av den løpende drift.

Moduloppbygd

Cordel er bygget opp av mange mindre moduler, slik at kunden kan anskaffe de funksjonene som vedkommende trenger i dag og eventuelt bygge ut moduler gradvis over tid.

Butikksalg, kredittsalg og håndverk integrert

Butikkfunksjonene i Cordel er spesialtilpasset for faghandel, som ofte driver en kombinasjon av kontantsalg og kredittsalg. Dette innebærer at felles dataregistre, herunder prisbok, kunder, faste avtaler, tilbudspriser etc., vedlikeholdes ett sted. Dette gjelder for alle bruksområder.

Enkelt, brukervennlig og fleksibelt

Cordel er lettfattelig, logisk og brukervennlig. Betjeningsteknikken og brukerprinsippene er lik i alle funksjonene. Samtidig er systemet svært fleksibelt ved at skjermbilder, utskrifter og beregningsmetoder kan tilpasses individuelle ønsker og behov.

Bransjer meny
 
Nyheter og kampanjer
Cordel Ute
Les mer om Cordel Ute her
 
Informasjon (oppdatert 11/4-16)
EpocketDevincoLexit