Fjernhjelp

Forsiden Nyheter Kampanjer Produkter Bransjer Samarbeidspartnere Kurs Kunnskapsdatabase Kontakt oss
Bygg
 
Cordel er programvare som bidrar til å forenkle hverdagen din, effektivisere de administrative rutinene og gi bedre styring og kontroll.
 

Flere kjeder innen bygg benytter i dag Cordel til kalkulering av bolig, hytter og garasjer.

Fokus på kjernefunksjonene

Cordel fokuserer på kjernefunksjonene i en håndverksbedrift og tar utgangspunkt i håndtering av den enkelte ordre, fra forespørsel mottas til data er plassert i regnskapet. Systemet følger den logiske gangen i salgs- og innkjøpsprosessen, og gjenbruk av data er en sentral målsetting. Når et tilbud er akseptert, kan det automatisk overføres til ordre, innkjøpsgrunnlag, plukklister, arbeidsspesifikasjon og fakturering. I Cordel blir også føring av regnskapet betydelig forenklet ved at det oppdateres automatisk og blir et resultat av den løpende drift.

Integrert butikksystem

Butikkfunksjonene i Cordel er spesialtilpasset for faghandel, som ofte driver en kombinasjon av kontantsalg og kredittsalg. Dette innebærer blant annet at faste kundeavtaler, tilbudspriser, evt. må gjelde for begge kategorier, at uttak på ordre/prosjekt foregår fra samme lager og delvis registreres gjennom butikken.

Felles dataregistre

I alle funksjonene og ordretypene, samt innkjøp og lager, benyttes de samme dataregistre, herunder prisbok, kunder, avtaler, leverandører, timer, m.m. Dette innebærer at disse kan registreres og vedlikeholdes ett sted.

Enkelt, brukervennlig og fleksibelt

Cordel er lettfattelig, logisk og brukervennlig. Betjeningsteknikken og brukerprinsippene er lik i alle funksjonene. Samtidig er systemet svært fleksibelt ved at skjermbilder, utskrifter og beregningsmetoder kan tilpasses individuelle ønsker og behov.

Bransjer meny
 
Nyheter og kampanjer
Cordel Ute
Les mer om Cordel Ute her
 
Informasjon (oppdatert 11/4-16)
EpocketDevincoLexit